Onderhoud

Bij garagebedrijf Erik Pijnenburg is uw personenauto of bedrijfswagen aan het juiste adres voor het onderhoud. Zowel voor een kleine en grote beurt.

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig onderhoud gepleegd wordt.  Garagebedrijf Erik Pijnenburg is aangesloten bij Bovag en meer dan 30 jaar ervaring. U bent zo verzekerd dat uw auto in goede handen is. Daarbij zijn wij thuis in alle merken.

Is uw auto weer toe aan een onderhoudsbeurt? Kiest u voor een  onderhoudsbeurt van het Bovag Autobedrijf. U weet dan zeker dat uw auto van top tot teen wordt gecontroleerd. Zo verhoogt u de betrouwbaarheid van uw auto en voorkomt u storingen. Bovendien is goed onderhoud gunstig voor het waardebehoud van uw auto.

Bij een grote onderhoudsbeurt komen alle belangrijke onderdelen van uw auto aan de orde. We bespreken graag vooraf met u wat de eventuele kosten zijn alvorens geconstateerde reparaties worden uitgevoerd.

Banden

Garagebedrijf Erik Pijnenburg is een allround garage. Zo kunt u ook bij ons ook terecht voor banden van zowel personen dan bedijfswagens. Doordat wij zelf een voorraad hebben kunnen wij snel leveren. Daarbij is onze garage voorzien van alle kennis en kunnen alle banden vakkundig uitgelijnd en gebalanceerd worden.

Of het u gaat om Zomerbanden, winterbanen of allseason banden Garagebedrijf Erik Pijnenburg helpt u op weg. Zodat u veilig de weg op kan. Bij de winterbanden wissel kunnen uw huidige banden bij ons in opslag worden gehouden.