Schade

Heeft u schade aan uw auto of bedrijfswagen dan is het mogelijk om bij Garagebedrijf Erik Pijnenburg deze te laten herstellen. Afhankelijk van de schade kan bepaalt worden of dit binnen onze garage haalbaar is.

Mocht u de schade willen laten taxeren door een Bovag gecertificeerd garagebedrijf voor de verzekering dan bent u van harte welkom. Er wordt dan een officieel taxatierapport opgemaakt.

 

Spot Repair: heeft u Lakschade aan uw auto of een deukje in uw auto. Garagebedrijf Erik Pijnenburg hersteld dit door middel van spotrepair.

Het voordeel van het herstellen van deze veelal kleine schades is dat de onderdelen van uw auto niet gedemonteerd hoeven te worden. Deze worden plaatselijk gespoten. Hierdoor is het herstellen van deze schade goedkoper, daarnaast kan deze veelal binnen een dag worden uitgevoerd.

Mocht uw verzekering de schade niet dekken is spotrepair de juiste oplossing om toch voordelig dit te herstellen. Tevens is dit ook zeer interessant wanneer u uw no claim wilt behouden en de schade voor eigen rekening neemt.

U kunt met uw auto langs komen zodat we kunnen beoordelen of dit ook mogelijk is bij uw schade.